AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Jornada de portes obertes al menjador escolar

Tornem a obrir el menjador escolar a les famílies

Si vols conèixer les instal·lacions del menjador escolar, tastar el menjar i veure com s’organitza l’estona del dinar, apunta’t a les jornades de portes obertes al menjador que us proposem l’empresa Teno i l’AMPA.

Des de fa quatre anys al menjador de l’escola Colònia Güell s’organitzen aquestes jornades de portes obertes, i les famílies poden dinar un dia al menjador. La intenció és apropar el servei als pares i mares, i donar a conèixer a les famílies com funciona un dia de menjador a l’escola.

Creiem que és interessant per a les famílies, ja que aquesta iniciativa ens permet saber com es gestiona el menjador, com s’organitzen els grups per dinar i com es transmeten els hàbits d’higiene. S’inclou una visita a la cuina per tal de veure com es fa el dinar, com es manipulen els aliments i com es tracten les dietes especials. També ens dóna la possibilitat de conèixer la relació que tenen els monitors/es amb els infants així com les activitats de migdia que es fan.

Ens agradaria que tothom pogués participar d’aquesta jornada de portes obertes però, com que no és viable, entre tots els interessats/des farem una selecció de dues persones per classe.

Com podeu participar?

Els interessats en participar podeu apuntar-vos a la llista que trobareu penjada a la porta principal de l’escola en els propers dies. Teniu fins al divendres 23 de gener al matí (de 9h a 10h) per a inscriure-us, hora en què la coordinadora retirarà el full. En cas d’haver-hi més de dues inscripcions per classe, farem un sorteig per seleccionar els 2 familiars que podreu participar.

Aquest sorteig es farà mitjançant paperetes on constarà el nom de l’alumne i el familiar inscrit. La coordinadora del menjador traurà un parell de paperetes d’un recipient, classe per classe. Els seleccionats rebreu la invitació mitjançant l’agenda escolar.

Es faran 9 sessions (una pera caa curs), repartides en tres setmanes. D’aquesta manera, amb 4 participants en cada sessió (2 per classe), l’atenció serà més personalitzada i la nostra visita més profitosa. Així mateix, evitarem intervenir en la dinàmica de funcionament del menjador.

Les sessions estan previstes per aquestes dates:

P3: Dilluns 2 de Febrer P4: Dimarts 3 de Febrer P5: Dimecres 4 de Febrer
1r: Dilluns 9 de Febrer 2n: Dimarts 10 de Febrer 3r: Dimecres 11 de Febrer
4t: Dimarts 17 de Febrer 5è: Dimecres 18 de Febrer 6è: Dilluns 23 de Febrer

 Condicions:

  • Podran participar les famílies que fan ús fixe del servei de menjador.
  • Només es pot inscriure un familiar per nen/a.
  • En cas de tenir 2 o més fills/es en diferents classes podeu inscriure-us per cadascun d’ells/es, però si sou seleccionats, només podreu participar en una única ocasió.
  • Els participants haureu de presentar-vos puntualment a l’entrada principal de l’escola, el dia i hora indicat en el full d’inscripció, on us recollirà la Coordinadora.
  • A fi d’afectar el menys possible la dinàmica del menjador, us demanem que no us adreceu als alumnes mentre dinen o realitzen les activitats del migdia.
  • Els participants dinareu després d’haver finalitzat el dinar dels alumnes.
  • El menú no tindrà cap cost per als participants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: