AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Dimecres 5 Nov, a les 20:00h: Assemblea General Ordinària de l’AMPA (Renovació o dissolució ? TU ets la salvació!)

Benvolgudes famílies:

Us informem que el proper dimecres 5 de novembre 2014, a les 20h a la Biblioteca de l’escola, cel.lebrarem l’Assemblea General Ordnirària d’enguany.

A més de ser una oportunitat de conèixer més en detall les accions realitzades durant el curs passat, i les accions previstes en els pressupostos del curs vigent, és també l’espai més adient per a presentar propostes a la resta de famílies.

Si creus que pots contribuir a l’activitat de l’AMPA amb la teva energia, noves idees i empenta, i per tant a la vida a l’Escola i extra-escolar, aquest és el millor moment per a col·laborar! Ens faltes TU.

Recordeu que es indispensable renovar els càrrecs de la Junta Directiva, ja que la junta actual presentarem la dimissió ja que tenim els càrrecs caducats.

Si no surten persones per assumir aquests càrrecs ens veurem en la obligació de dissoldre l’Associació i serà molt el que perdrem.

L’AMPA a més de gestionar serveis tals com: acollida matinal, menjador, extraescolars, casals, venda de llibres i socialització, festes (nadal, st Jordi i fi de curs),… col.labora amb molts projectes de l’escola com: el projecte de socialització de llibres de text, el projecte del pati, estalvi energètic, informàtic,… facilitant tant recursos humans com econòmics. També vetllem perquè la nostra escola sigui la que les famílies volem per els nostres fills i filles, fent el seguiment dels diferents temes en el Consell Escolar i assistint a reunions tan a l’escola, a l’Ajuntament o a Ensenyament.

Tot això es el que perdrem si hem de tirar endavant amb la dissolució, i el més important es que perdrem la nostra representació a l’escola i es deixarà de sentir la nostra veu.

Us esperem a l’Assemblea el proper 5 de novembre!!!

Amb el següent ordre del dia:

  1. Comptes Curs 2013-2014.
  2. Pressupost Curs 2014-2015.
  3. Dimissió Junta Directiva per caducitat de càrrecs.
  4. Creació nova Junta Directiva.
  5. Torn de propostes, precs i preguntes.

Salutacions

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: