AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

II JORNADES DE PORTES OBERTES TORNEM A OBRIR EL MENJADOR A LES FAMÍLIES!

El curs passat vàrem iniciar aquestes jornades amb la intenció d’apropar les famílies al servei de menjador que tenim a l’escola. Vantenir una bona acollida i per això volem repetir l’experiència i, fins i tot, poder-ho instaurar com una activitat fixa cada any.

Objectiu:

Donar a conèixer a les famílies com funciona un dia de menjador a l’escola i alhora tastar en persona el que mengen els/les nostres fills/es.

Creiem que és interessant per a nosaltres, les famílies, ja que aquesta iniciativa ens permet saber com es gestiona el menjador, com s’organitzen els grups per dinar i com es transmeten els hàbits d’higiene. S’inclouuna visita a la cuina per tal de veure com es fa el dinar, com es manipulen els aliments i com es tracten les dietes especials.També ens dóna la possibilitat de conèixer la relació que tenen les monitores amb els nens/esaixí com les activitats de migdia que es fan.

Ens agradaria que tothom pogués participar d’aquesta jornada de portes obertes però com que no és viable, la nostra intenció és fer que al menys un parell de familiars de cada classe ho pugui fer.

Com podem participar:

Els interessats en participar podeu apuntar-vos a lallista que trobareu penjada a la porta en els propers dies., corresponent al curs del vostre fill. En cas d’haver més de dues inscripcions per classe,farem un sorteig per seleccionar els 2 familiars que podreu participar.

Aquest sorteig es farà mitjançant paperetes on hi constarà el nom de l’alumne i el familiar inscrit. La coordinadora del menjador traurà un parell de paperetes d’un recipient, classe per classe. Els seleccionats rebreu la invitació mitjançant agenda.

Es faran 9 sessions (una per curs), repartides en tres setmanes. D’aquesta manera amb 4 participants a cada sessió (2 per classe), l’atenció serà més personalitzada i la nostra visita més profitosa. Així mateix, evitarem intervenir en la dinàmica de funcionament del menjador.

Les sessions estan previstes per aquestes dates;

  •  P3: 3 Desembre / P4: 4 Desembre / P5: 5 Desembre
  • 1r: 10 Desembre / 2n: 11 Desembre / 3r: 12 Desembre
  • 4rt: 17 Desembre / 5è: 18 Desembre / 6è: 19 Desembre

 Condicions:

  • Com a novetat, aquest any es poden inscriure també les famílies que no estiguin fent ús del servei de menjador, però en cas d’haver més inscrits dels que hi poden participar, es donarà prioritat a les famílies dels alumnes que es queden fixes a dinar tota la setmana (5 dies o 4 + piscina migdia).
  • Només es pot inscriure un familiar per nen/a.
  • En cas de tenir 2 o més fills/es en diferents classes podeu inscriure-us per cadascun d’ells/es, però si sou seleccionats només podreu participar en una única ocasió.
  • Els participants haureu de presentar-vos puntualment a l’entrada principal de l’escola, el dia i hora indicat en el full d’inscripció, on es recollirà la Coordinadora.
  • A fi d’afectar el menys possible la dinàmica del menjador, us demanem que no us adreceu als alumnes mentre dinen o realitzen les activitats del migdia.
  • Els participants dinareu després d’haver finalitzat el dinar dels alumnes.
  • El menú no tindrà cap cost per als participants.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: