AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Mobilització unitària “Per l’educació pública de Catalunya, cap retallada!” Dissabte 21 d’abril, a les 18 h.: Manifestació de Plaça Urquinaona a Plaça Sant Jaume (Barcelona)

Les organitzacions i col·lectius integrants del Moviment Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) convoquen una mobilització unitària  “Per l’educació pública de Catalunya, cap retallada!” 

Dissabte 21 d’abril, a les 18 h.: Manifestació de Plaça Urquinaona  a Plaça Sant Jaume (Barcelona)

Us demanem adhesions (individuals, del Claustre, del Consell Escolar…)  a la crida unitària “Per l’educació pública de Catalunya, cap retallada!

Retallar l’educacio pública és una opció política d’aquells que volen que els diners públics es destinin a altres objectius, d’aquells que governen pels poderosos, d’aquells que volen fer recaure els ajustos pressupostaris damunt el més vulnerables.

Convoquem a les famílies, estudiants, professionals de l’educació, i a tota la ciutadania a expressar el nostre rebuig a les retallades, concentrant-nos a Plaça Urquinaona per anar en manifestació fins Plaça Sant Jaume el pròxim dissabte 21 d’Abril a les 18:00 h. 

Volem que se’ns escolti, volem fer molt soroll, per això us proposem que porteu xiulets, timbals, etc. perquè tothom s’assabenti del que s’està fent a l’educació pública.

Cal dir PROU!


Comptem amb vosaltres!:

21 d’abril, a les 18 h.: Manifestació de Plaça Urquinaona  a Plaça Sant Jaume (Barcelona)


Col·lectius convocants: 

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) – Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) – Federació d’Ensenyament de CCOO (FEC-CCOO ) – Federació d’Ensenyament de CGT – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) – FETE-UGT – Sindicat d’Estudiants (SE) – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) – USTEC·STEs (IAC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: