AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Jornada de Portes Obertes al Menjador 2011: Resultats i Conclusions

Ja fa un temps que va finalitzar la primera jornada de portes obertes en la que algunes famílies han pogut coneixer de primera mà el servei de menjador de l’escola. Voldríem fer-vos arribar la seva opinió que hem recollit mitjantçant la realització de una enquesta durant la visita.

Potser que aquests representants, que de ben segur en coneixeu algún personalment, us hagin pogut transmetre les seves impressions. Sino, amb aquesta recollida de informació intentarem que les valoracions arribin a tots els pares i mares de l’escola.

Des de l’AMPA, amb l’objectiu de rebre també aquestes impressions, vàrem enquestar als asistents sobre les jornades i el funcionament.

 Objectius Acomplerts:

  • Donar a conèixer a uns representants de les famílies com funciona un dia de menjador a l’escola i alhora tastar en persona el que mengen els/les nostres fills/es.
  • Obtenir una valoració subjectiva, que fos representativa de la població de pares/mares, sobre el funcionament del servei.

Conclusions:

 Aquí us en fem arribar el Document de Resum, que en linies generals es magnífic. Del mostreig subjectiu efectuat es desprén com a possible eix de millora Les Equipacions tenen un bon nivell de netedat i higiene”, un aspecte que ha obtingut un resultat positiu, tot i que més baix que la resta de qüestions plantejades.

Des de l’AMPA, s’ha cordinat amb El Menú del Petit i l’Escola per a revisar els procediments de neteja, en especial els espais on fan migdiada els més petits i és per això que els usuaris esporàdics d’aquests espais haureu detectat que és obligatori que cada nen que en fa ús s’endugui el llençolet a casa per a rentar-lo.

I finalment, us demanem que contesteu la següent enquesta de només dues preguntes:

 

  
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: