AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Jornada de Obertes: Obrim el menjador a les famílies!

Objectiu:

Donar a conèixer a les famílies com funciona un dia de menjador a l’escola i alhora tastar en persona el que mengen els/les nostres fills/es.

Creiem que és interessant per a nosaltres, les famílies, aquesta iniciativa doncs, ens permetrà saber com es gestiona el menjador, com s’organitzen els grups per dinar i com es transmeten els hàbits d’higiene. Igual d’important trobem necessari incloure una visita a la cuina per tal de veure com es fa el dinar, com es manipulen els aliments i com es tracten les dietes especials. També ens donarà la possibilitat de conèixer la relació que tenen les monitores amb els nens/es així com les activitats de migdia que es fan.

Ens agradaria que tothom pogués participar d’aquesta jornada de portes obertes però com que no és viable, la nostra intenció és fer que al menys un parell de familiars de cada classe ho pugui fer.

Si, com creiem, la jornada de portes obertes és un èxit, ho repetirem cada curs. Per això en acabar la jornada us passarem un petit qüestionari per saber la vostra opinió.

Com participar-hi:

Els interessats en participar podeu apuntar-vos a la llista que trobareu penjada a la porta, corresponent al curs del vostre fill. En cas d’haver més de dues inscripcions per classe, farem un sorteig per seleccionar els 2 familiars que podreu participar.

Aquest sorteig es farà mitjançant paperetes on hi constarà el nom de l’alumne i el familiar inscrit. La coordinadora del menjador traurà un parell de paperetes d’un recipient, classe per classe. Els seleccionats rebreu la invitació mitjançant agenda.

Es faran 9 sessions (una per curs), repartides en tres setmanes. D’aquesta manera amb 4 participants a cada sessió (2 per classe) l’atenció serà més personalitzada i la nostra visita més profitosa. Així mateix, evitarem intervenir en la dinàmica de funcionament del menjador.

Consulteu-ne aquí les condicions detallades: Circular-Portes-Obertes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: