AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Polls

Com que és un tema que afecta la salut de les criatures i requereix la implicació de les famílies, reproduïm un comunicat de l’escola sobre el comportament que cal tenir en relació amb els polls.

Cordialment,
AMPA


Benvolgudes famílies,

Els polls són un problema que es repeteix cada curs a les escoles, i que no aconseguirem resoldre si tothom no es responsabilitza de la part que li pertoca, i fem les actuacions de manera sistemàtica i coordinada.

Per tant us demanem que, com a famílies:

1. Reviseu setmanalment, com a mínim, el cap dels vostres fills/-es per tal de comprovar si tenen paràsits.

2. Feu el tractament de manera immediata si detecteu polls o llémenes i passeu la pinta fins a netejar el cabell del nen o nena.

3. Notifiqueu a l’escola el que ha passat, per a què s’avisi la resta de famílies de la classe i així prenguin les mesures de prevenció i tractament adients.

Si no desparasiteu els vostres fills/-es o no aviseu, no s’aconsegueix trencar la roda i no ens traurem de sobre els polls. (Només que una família no ho faci de manera simultània queda afectat tot el grup).

Per tot això és imprescindible que feu les actuacions de manera coordinada. Recordeu que amb els productes que hi ha al mercat en l’actualitat a base de “dimeticona” no cal que els nens/es es quedin a casa, perquè un cop administrats tenen efecte de manera ràpida (10 minuts). Només caldrà que elimineu les llémenes amb la pinta adequada.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Atentament,

EQUIP DE MESTRES

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: