AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Aclariments sobre anglès de primària

Benvolguts,

responent a un parell de dubtes que han sorgit entre les famílies, volem aclarir que:

 • des de l’AMPA, donat l’èxit en les inscripcions, volem obrir un grup d’anglès per a cada curs, i en principi ho podrem fer;
 • oferirem acollida per als nens apuntats a anglès fins que comenci l’activitat;
 • de l’anglès, a l’octubre, se’n pagarà la meitat, i l’acollida es pagarà a part.

Els detalls de com funcionarà l’acollida es passaran per agenda.

Cordialment,

AMPA

4 responses to “Aclariments sobre anglès de primària

 1. Antonia 3 Octubre 2011 a les 4:57 pm

  Voldria preguntar si encara s’està a temps d’apuntar a la meva filla a alguna activitat de extra escolar com anglès o musica, gràcies.

 2. gala. 4 Octubre 2011 a les 9:05 pm

  Con relación al servicio de acollida de inglés:
  Me pregunto que servicio de acollida??? Hoy antes de ir a trabajar, llevé la merienda a mi hijo, de casualidad entré con él para cerciorarme que se quedaba en la actividad prevista, y me encuentro con la novedad y sorpresa, de que no había ninguna acollida, sin previo aviso y teniendo vosotros desde ayer, la confirmación de su asistencia. Si no se ha llegado al cupo de 10 niños, o la razón que fuere para suspender la actividad, no hubiera sido justo, lógico y oportuno avisar a los padres que contábamos con este recurso?, que pasaba si yo no me acercaba?, en manos de quién quedaba mi hijo?, quién se hubiera responsabilizado ante cualquier incidencia??? Sinceramente, en este punto me parece muy poco seria la gestión que se está realizando, hablamos de un niño que pudo haber quedado a la deriva por una falta grave de comunicación, creo que se debería reflexionar sobre el tema, así no se pueden hacer las cosas.
  Por otro lado, los niños de 2do. tendrán actividad de inglés, puesto que su grupo no aparece en ningún listado?
  Espero tengan la amabilidad de brindarnos alguna respuesta, Muchas gracias.

  • ampacoloniaguell 4 Octubre 2011 a les 10:19 pm

   Benvolguda,

   comprenem l’ensurt i ens sap greu el malentès. L’AMPA pot organitzar un servei, el que no pot és assegurar que es pugui dur a terme, precisament per la raó que esmenta vostè mateixa, que cal un nombre mínim d’inscripcions. Ahir, arrel de la seva consulta, vam intentar organitzar l’acollida, tot i que el temps era molt just, i vam passar per agenda les inscripcions a l’acollida d’anglès, que calia entregar a primera hora d’avui a la bústia de l’AMPA (si no, no hi havia temps material d’organitzar l’acollida). Aquest matí, a les 10:30, no hi havia cap inscripció. Per això no s’ha pogut obrir el servei d’acollida. És veritat que hauria estat millor, per evitar ensurts com el que ha tingut vostè, penjar un post a la web o un paper informant que no es podia oferir l’acollida per manca d’inscripcions. Com que no hem rebut cap inscripció, hem entès que no calia.

   Respecte millorar la comunicació i la gestió, completament d’acord: cal millorar aquests dos aspectes i molts d’altres. Estem oberts a qui vulgui implicar-se amb l’AMPA per poder organitzar més coses i millor, ja que l’AMPA som totes les famílies de l’escola i a tots ens convé que funcioni.

   Respecte l’altra pregunta, estem treballant per oferir activitat d’anglès per a tots els cursos, i confiem a poder-ho fer. N’informarem puntualment via web i cartells a la porta de l’entrada.

   Cordialment,
   AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: