AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Famílies i escola: Tercera temporada del programa de TV

Benvolgut, benvolguda,

El divendres dia 29 d’abril es va iniciar, per 15 TV locals, la 3a. temporada de la sèrie Famílies i escola que adreçada a la comunitat educativa i a les famílies, vol proporcionar eines per a la millora de l’educació dels fills i les filles.

www.xtvlblocs.cat/familiesiescola

El bloc facilita veure els nous capítols cada setmana i tots els de les dues temporades anteriors a qualsevol hora i representa una oportunitat per al treball professional amb les famílies. S’hi poden aportar comentaris i s’hi inclou una presentació del tema tractat i quines han estat les conclusions.

La sèrie emetrà 13 nous capítols, cadascun tindrà un tema central relacionat amb l’educació dels fills i filles, a on es convidarà a un expert i hi participarà una família que aportarà la seva experiència.

Es parlarà entre d’altres temes, de l’autoestima al primer programa, del respecte i la prevenció de la violència, de la relació amb els avis o amb l’escola, de coeducació, d’anorèxia i bulímia, de prevenció de drogues i alcohol o de la navegació per la xarxa.

Aquesta temporada incorpora com a principal novetat, conèixer, una mica més, les famílies convidades visitant-les a casa seva.

L’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona promou aquest format per facilitar a lesregidories d’Educació un material per treballar amb les famílies i que també es pot difondre als centres educatius dels seus municipis.

Famílies i escola és una producció fruit de la col•laboració entre l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes d’estudis sufragats amb fons públics no universitaris de Catalunya (FAPAES) i la Xarxa Audiovisual Local (XAL) realitzada pel Canal Terrassa Vallès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: