AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Pla de consum de fruita a l’escola

Pla de consum de fruita a l’escola

Benvolgudes famílies,

Us informem que la nostra Escola  participa en el Pla de Consum de Fruita a les Escoles que promou el Departament d’Agricultura i Acció Rural juntament amb el Departament d’Ensenyament , amb l’ajut financer de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del programa és afavorir la salut dels infants mitjançant l’augment  del consum de fruites i verdures entre l’alumnat de Primària . Nombrosos estudis mostren els beneficis de consumir 5 racions al dia de fruita i de verdura (tres peces de fruita i dues racions de verdura).

Per dur a terme aquest programa, durant el que queda del curs escolar, una setmana de cada mes, es distribuirà gratuïtament fruita fresca seleccionada en funció de l’estació de l’any, la proximitat de la producció i la qualitat. La fruita es repartirà entre els nens i les nenes dins de l’escola perquè la consumeixin durant l’esmorzar.
El programa s’iniciarà aquesta mateixa setmana, des de demà dimarts 25 fins divendres 28. Properament rebreu un calendari indicant les setmanes en què es farà la distribució dels productes seleccionats i podreu consultar informació sobre fruites i verdures. Queda a criteri vostre el complementar l’esmorzar de fruita amb un petit entrepà i/o el que considereu oportú. Per aquesta setmana ens han portat mandarines, plàtans, pomes i taronges.

Per tal que aquesta intervenció sigui profitosa és molt important que també se li doni suport des de casa.

Aquí trobareu el tríptic informatiu d’aquest pla.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: