AMPA Escola Colònia Güell

Web de l'AMPA Escola Colònia Güell

Els vostres comentaris i opinions són molt importants.

Els vostres comentaris i opinions ens ajuden a millorar.

Gràcies per la vostra col.laboració.

 

Anuncis

15 responses to “Els vostres comentaris i opinions són molt importants.

 1. salva rodenas 6 Mai 2010 a les 7:17 pm

  hola!
  voldria sapiguer si encara estem a temps de la preinscripcio pel casal d´estiu. el nen ha estat malalt i no em pogut portar la inscripcio.
  digueu-me algo si us plau, a la major brevatat possible.

  gracies anticipades

  • ampacoloniaguell 7 Mai 2010 a les 9:38 am

   Sí, cap problema.

   Les pre-inscripcions són per preveure més o menys el nombre de nens interessats, però les inscripcions es faran després de la reunió del dia 12.

   Salutacions,

   AMPA CEIP Colònia Güell

 2. Mª Teresa 5 Abril 2011 a les 3:30 pm

  Voldria agrair-vos la gestió sobre el casal d’hivern, particularment el meu fill de P3 ha anat cada dia “Al Cole” molt content, fet que em satisfà moltíssim!!!
  FELICITATS AMPA!!!

 3. Vanessa 25 Mai 2011 a les 12:24 pm

  Si us plau necessito saber el titular del compte on s’ha de fer l’ingrés referent a la activitat ‘ES PORTa la FRESCa’. Faré una transferència de la web del meu ban i tinc que posar el titular.

  Gràcies

 4. Irene Lamaña 8 Juny 2011 a les 9:58 am

  Hola!
  Volia comentar-vos que el xandall d’aquest any m’ha semblat una mica “malillo” (per exemple la cremallera s’enganxa i em consta que no sóc l’única que li passa), crec que la qualitat-preu és millorable.
  D’altra banda,de la samarreta que s’ha fet pel centenari el preu està super bè, encara no l’he rentat, no sé que tal sortirà, però encara que no sigui molt bona, per cinc euros no m’importa.
  Gràcies!

  • ampacoloniaguell 15 Juny 2011 a les 7:15 pm

   Hola,

   gràcies pel teu comentari. A l’última reunió de l’AMPA vam parlar dels xandalls, i vam acordar preguntar al Consell Escolar si es podia modificar de cara a cursos vinents.

   Cordialment,
   AMPA Escola Colònia Güell

 5. Marc Martí 24 Juny 2011 a les 10:19 am

  Hola a tothom. Tinc un dubte. Que és exactament això de socialitzar els llibres i com puc saber si nosaltres estem o no acollits a aquesta opció. No tinc clar si en algun moment del curs ens va arribar alguna nota i si vam di si o no. La meva filla va a P3 (per si serveix per aclarir alguna cosa). Gràcies.

  • ampacoloniaguell 25 Juny 2011 a les 3:29 pm

   Hola,

   el programa de socialització de llibres (reutilització, amb el consegüent estalvi per a les famílies) comença a primer, perquè els dossiers de Cicle Infantil no es poden reutilitzar (són bàsicament fitxes, no llibres de text). A P5 rebreu la informació pertinent, si és que el progama de socialització segueix, ja que la subvenció que rep aquest programa perilla per les retallades en educació.

   Cordialment,
   AMPA Escola Colònia Güell.

 6. Mª Teresa Costa 13 Setembre 2011 a les 2:43 pm

  Bona tarda,

  Tot i que ahir 12/09/11 va començar l’escola, m’han arribat veus de que hi ha polls al Cole…
  Si us plau, podríeu trasnmitr a la direcció del Col.legi o als pares en general a través de vosaltres (‘AMPA) que, SI US PLAU NO PORTIN ELS NENS A L’ESCOLA AMB POLLS??
  Sona una mica brusc, però se de bona font que hi ha nens que van a classe amb polls… i pregunto.., es podria prendre alguna mesura al respecte? no és el primer ni segon cop que passa…

  Si aquests nens se’ls han enganxat.. crec que els altres no en tenen cap culpa i també tots correm el risc d’enganxar-los..

  Salutacions i Moltes gràcies!

  • ampacoloniaguell 15 Setembre 2011 a les 10:58 pm

   Hola,

   l’escola deixa molt clar des del principi d’educació infantil que no es pot portar nens malalts ni amb paràsits a l’escola, si ho fem ens estem perjudicant a tots. Quan passin les inscripcions d’extraescolars farem un post sobre el tema.

   Cordialment,
   AMPA Colònia Güell.

 7. Manoli 22 Setembre 2011 a les 12:36 pm

  Bon día :

  On puc trobar el preus de les acollides? No las trobo penjadas per cap puesto…

  Gracies

 8. Laura Rubira 10 Octubre 2013 a les 11:07 am

  Vull fer-vos arribar la nostra queixa en referència al casal d’ aquest estiu passat organitzat per la Federació Catalana de Pentatló Modern. Jo estava embarassada i em vaig posar de part abans de la data prevista per la qual cosa, vam avisar a la Amàlia que el nen (P3) no aniria més , ja que no teníem mitjans per poder-lo seguir portant. Òbviament, en aquell moment, ens vam preocupar d’ avisar a la organització del casal que el nen no tornaria però no vam pensar en demanar la devolució d´una part dels diners que havíem abonat (dels cinc darrers dies que estava apuntat al casal, solament va assistir un). Al començar el curs aquest Setembre, vaig parlar amb l’ Amàlia i després que fes la consulta a la Federació, la resposta ha estat que no ens tornen els diners pels següents motius:

  1er: la seva absència no estava motivada per una raó que afectava directament al nen, és a dir, no estava malalt ni hi havia cap impediment físic que justifiqués la seva absència
  2on: havíem demanat la devolució massa tard
  3er: hi ha una normativa per escrit on es diu que en cap cas es faran devolucions

  En resposta a aquests punts, dir que:

  1er: Que el nostre fill no estigui malalt, en cap cas vol dir que no hi hagi cap impediment per que no pugui anar al casal. Degut a que el meu marit i jo estàvem a l’hospital,varem tenir que deixar el nen a casa d’uns familiars que no viuen a Santa Coloma i que no es podien desplaçar dos cops al dia per portar-lo i recollir-lo. Així mateix ho varem transmetre a l’Amalia, i la seva resposta va ser que això son situacions familiars en les que ells no es fiquen.
  2on: Acceptem que li vam fer la reclamació fora de plaç, però no massa tard. Si tenim en compte que el casal es va fer al mes de juliol i el mes d’Agost feien vacances, en la pràctica estem parlant de molt poques setmanes laborables.
  3er: Aquesta normativa també diu que el plaç de pre-inscripció era entre el 6 i el 8 de maig, i que el plaç per matricular-se anava del 21 al 23 de Maig. Al meu fill el varem inscriure (sense preinscripció prèvia) el dia 19 de juny, totalment fora de plaç. D’una banda agraïm aquesta flexibilitat i disponibilitat per trencar les normes, però no acabem d’entendre que s’apliqui solament quan convé als seus interessos, i que es transformi en intransigència quan afecta als seus interessos. És més, ens consta, per part de la mateixa Amalia que s’han fet devolucions en altres casos.

  Entenem els arguments de la federació, quan diu que ja tenien contractats tots els serveis d’aquella setmana, però d’altra banda, entenem que un nen amunt o abaix no farà que es contracti un autocar més gran, una monitora extra, etc. és a dir, es un impacte massa petit com per justificar un increment de costos que d’altra banda no existeixen.

  En conclusió, trobem que hi ha hagut una falta total d’empatia per part de la federació, per posar-se en el nostre lloc i respondre a una situació molt especial i extraordinària. Això fa que, amb tota seguretat, no tornem a fer servir cap dels serveis que ofereix aquesta organització.

  Salutacions,
  Laura Rubira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: